luni, 4 octombrie 2010

FEEDBACK clienti

pentru noutati verificati tot timpul siteul:
http://www.bestbots.ro/noutati.html
Rog cei care au cumparat de la mine sa lasa un comentariu mai jos daca este multumit de aceasta tranzactie.

Nu trebuie sa detii cont ca sa poti comenta, selectati la "comentati ca: anonim", scrieti mesajul, ii dati previzualizare, tastati codul din imagine si apasati "postati un comentariu".

Nu se poate posta comentarii decat in aceasta sectiune...
Se mai poate lasa comentarii si pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=-X0WmJXMG2E

116 comentarii:

  1. am cumparat de o saptamana de la acest tip, merge botul fara nici o problema asa cum e descris pe site

    ms

    RăspundețiȘtergere
  2. merge in porti.. aduna cutii de innebuneste, e belea rau botul.. isi merita banii.. ce bagi la mega scoti mai mult cu botul.. aici dai odata banii si vine profitu la greu..

    multam de nota 10 ..bv pentru ca te-ai gandit la noi !!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu abia lam cumparat si e inca in proba dar dupa cum merge mi se pare ca lam cumparat prea ieftin il recomand la toti

    RăspundețiȘtergere
  4. il am de doua saptamani si sunt foarte multumit de el
    luati cu incredere baiatul este de treaba si activeaza licenta in mai putin de 2 ore

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru feedback, acum am urcat siteul pe un nou host, nu ar trebui sa mai fie probleme pentru verificarea noutatiilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. versiunea noua, recomand sa o downloadati !

    RăspundețiȘtergere
  7. da ,sa stiti ca e foarte bun ,l-am luat eu si l-am incercat in porti merge bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adio nopti nedormite.. albe, experienta si onoare 24/7 , merita!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://kbotdarkorbit.experthost.ro/kerkava.html

    Kerkava, program pt click, autolock autoclick nave sau npc - alieni !!

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte bun botul asta, e superieftin pe langa cate ofera. Face de toate si merge miez. Am incercat si kerkava ala 1 zi cat am avut licenta de test si merge superfain. Eu o mi-l iau si pe ala ca este foarte folositor si foarte bun. Am facut si o poarta cu el ca punea click una doua pe npc. Deci daca nu vrei sa bagi botul in poarta intri tu cu programul de clickuit si o faci la fel de rapid ca si botul.
    Merita banii 150%

    RăspundețiȘtergere
  11. da fratilor este foarte bun la porti cutiute,si baiatu e de incredere.merita toti bani.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am cumparat kerkeva si sunt fff multumit de el.. luati cu incredere :)

    RăspundețiȘtergere
  13. as vrea sa cumpar si eu acest tip de kbot dar daca ma prind si imi baneaza contul licenta mai este valabila pe un alt cont daca fac alt cont mic sau tre sa cumpar din nou kbott-ul?

    RăspundețiȘtergere
  14. cu acest bot nu te prinde nimeni, daca nu ai folosit si ceva in urma, nu stiu ce ai facut pe contul tau... si daca asculti ce am scris in documentul pe care il primesti... si o intrebare pentru tine... daca iti baneaza contul bigpoint iti da banii inapoi ce i-ai bagat in joc?

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am folosit nimic pina acum contul este curat din privinta aceasta..eu doar intreb daca mai este valabila licenta pe un alt cont in cauzul banarii aceluia pe care il folosesc...iti dau un exemplu daca cumpar un antivirus cu licenta nedeterminata acea licenta ramine pentru todeauna indiferent de ce windows folosesc cu licenta sau fara chiar daca aceia de la microsoft ma prind cu licenta invalida la windows.....ca posibil cumparator este normal sa intrab nu?dar miai ocolit raspunsul la intrebarea mea.deci sunt interesat de acest boot dar vreau si lamuriri deoarece mai am multi amici care joaca si o sa vrea si ei....

    RăspundețiȘtergere
  16. pai logic, la fel si aici... cumperi licenta pe id, ca asa se da, si iti va fi activata nelimitat, chiar daca tu iti vinzi contul, ti-l baneaza etc... licenta ramane acolo, sper ca te-am lamurit

    RăspundețiȘtergere
  17. nu vreau sa va mint ca da se schimba, pentru ca am avut un caz ca cica unu si-a vandut contu sa ii transfer licenta, dar nu se poate asa ceva.. sorry.. va spun din start sa stiti :) as putea sa va mint si pana la proba contrarie (care va dura multe luni, pentru ca inca nu au sanse sa il detetcteze, nu se stie niciodata cand baga ceva nou si nu is astia pe faza etc...), oricum informatii de la mine veti primi tot timpul daca e ceva

    RăspundețiȘtergere
  18. "pai logic, la fel si aici... cumperi licenta pe id, ca asa se da, si iti va fi activata nelimitat, chiar daca tu iti vinzi contul, ti-l baneaza etc... licenta ramane acolo, sper ca te-am lamurit ".......
    Esti tare frate!!!! sa mor io!adica daca pricep bine, eu ,persoana fizica, cumpar licenta de la tine si din cauza ca programul nu este suficient de bun,astia ma prind si imi dau ban.Iar licenta ta ramane activa pe un cont banat!!!! Am impresia ca suntem oarecum luati de fraieri.Este foarte buna intrebarea care ti-a fost pusa mai sus, insa raspunsul tau, pe mine nu ma multumeste deloc!Si in acest caz, prefer sa folosesc alt program care nu este pe bani....

    RăspundețiȘtergere
  19. pai atunci nu pot decat sa iti doresc, spor la botting si la joc ! (asa ca si o statistica pentru tine, toti care au folosit kbot / ibot nu au fost banati pana acum)

    RăspundețiȘtergere
  20. si P.S. daca te va prinde anonim ca ai folosit bot, sa le trimiti un mail sa iti dea banutii care i-ai bagat in joc... ceaules

    RăspundețiȘtergere
  21. Mda! teoretic, ai dreptate ca comentariul meu sa nu-ti fie pe plac insa am dreptate totusi! Daca aleg sa ma joc, pe bani sau nu, e alegerea mea! insa tu imi ceri sa te cred pe cuvant,sa-ti dau banii tie, nu sa-i bag la joc, ca programul tau e cel mai bun! Iar acel " ceaules" de la urma, spune ceva despre caracterul tau.....Pacat, m-ai dezamagit de tot,asa ca te asigur, nu am sa ma numar printre cei care vor risca cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  22. tot astept sa dai drumul comentariului meu......sau te pomenesti ca am dreptate si te deranjeaza.Sincer,ma bucur ca l-au crakuit baietii si este la libera alegere ce folosesti.Nu am sa mai dau pe aici,asa ca nu te obosi in continuare sa-mi raspunzi.....m-am lamurit cu tine.Cred ca iti fuge mintea, insa pacat ca nu-ti depasesti conditia de pusti care se crede .....stii tu ce.

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca bine ai observat nu sunt banii mei, 5 euro sunt banii mei, pentru care imi platesc hostul, domeniul si alte comisioane percepute la tranzactii, poate daca iei direct de la rusnaci te vor ajuta ei, ca ti-e ciuda ca ti-am ziso verde in fata, asta e, sincer eu asta o fac mai mult pentru romani, ca e mai greu pentru noi sa cumparam de pe nu stiu ce siteuri, plus ca in rusi nu poti avea incredere, asa ca cu ce m-as obosi pentru tine?

    Foloseste din partea mea ce iti doreste inima, eu stiu cui i-am dat si nu am primit nici un repros pana acum, toata lumea e multumita, ba dimpotriva, cei care au cumparat de la mine au venit inapoi cu prieteni..

    Deci gandeste-te, chiar nu imi bat capul cu oamenii care nu vor sa inteleaga, si probabil esti tu vreun pustan si vrei sa te joci cu nervii mei, dar nu reusesti, posturiile nu au fost acceptate ca nu am fost la calculator, ce credeai ca nu le accept ? le accept sa vada lumea ce fel de oameni mai sunt, multumirea si recunostiinta care o am pentru 5 euro (din care sustrageriile mentionate mai sus)

    RăspundețiȘtergere
  24. foarte de apreciat, pentru cei 5 euro sincer eu nici nu mai ma deranjam !!!! om de nota 10+++

    RăspundețiȘtergere
  25. http://kbotik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=9
    Foarte ciudat,conform linkului,tu nu faci parte dintre dealeri,mai precis, in Romania nu avem asa ceva!Asta inseamna ca atentionarea lor este ff buna!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim spre fericirea mitale, te rog sa verifici zilele astea sa vezi daca o sa apar sau nu, ca n-am vrut eu sa apar acolo e alta treaba, alte obiectii domnu` ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Salut , as dori sa stiu daca las bot-ul acesta 10-14 ore continuu sunt sanse sa ma baneze ?
    isi vor da seama ca am strans 40.000-45.000 cutii bonus ? cat de sigur e ?
    respectele mele .

    RăspundețiȘtergere
  28. nu au de unde sa isi dea seama pentru ca nu e detectabil, vei primi un document cum sa il folesesti in momentul in care ai cumparat

    RăspundețiȘtergere
  29. dar ma gandeam ca pot sa si dea seama uitandu-se in log-uri sau in clasamentul acela ( exp - onoare - cutii - uridium etc ) ..

    as fi putut sa l iau de la rusi insa respect munca ce o faci si faptul ca suntem romani si o sa l cumpar de la tine. o sa revin cu un mail zilele urmatoare. zi buna sa ai .

    RăspundețiȘtergere
  30. poti sa iei si de la rusi cu 5 euro mai putin, fara nici o problema. iti spun sincer cei care au luat de la mine sunt multumiti, si pentru suportul care il ofer si asa mai departe.

    sanatate

    RăspundețiȘtergere
  31. am folosit acel trial de cateva ore ( 24 sau 28 ) si mi se pare excelent. in 9-10 ore mi a adunat 40.000 uri si 180 GG . cu UdoBot imi aduna maxim 2500 uri in 4 ore. Au facut treaba buna baietii care l-au bagat in 4-x ieri cand au fost cutiile alea speciale - dadea f bine uri si ubr/eco in ele.

    Sunt la ultimul val in Alfa si mai am doar o viata , nu ma bag ca mi e teama c-o s-o pierd :D . astept pana cumpar acest bot si 100% o sa fac alfa cu brio.

    RăspundețiȘtergere
  32. tocmai am primit ban pe cont , am folosit acum 2-3 saptamani udobot .
    sunt un dubii daca sa cumpar sau nu. am o singura dilema : daca folosesc doar codul asta n-o sa fiu prins niciodata ?

    multumesc frumos .

    RăspundețiȘtergere
  33. salut, am vazut si eu sunt multi care au fost banati si au folosit udobot, in cazul kbot nu am avut nici o plangere doar una pana acum, dar se pare ca inainte de kbot folosea udoboto, ASA CA RECOMAND, DACA ATI FOLOSIT ALT BOT SAU ALTE PORCARII, MAI BINE FACETI KBOT PE UN CONT NOU

    RăspundețiȘtergere
  34. folosesc acest kbot!..incearca-l nu te lasa convins de noi. convinge-te singur! e cel mai bun (kbot)!

    RăspundețiȘtergere
  35. Am cumparat si eu licenta de la acest om. este de incredere,ajuta pe cei care au nelamuriri si da informati bune. as fi putut sa l iau de la rusi insa repsect munca depusa pentru activarea acestor licente . sper sa nu am vreo problema cu programul / contul DO . Stima !!!

    RăspundețiȘtergere
  36. am liceenta pt kbot+GG si kerkeva de cca. 2 luni si merge stas...am facut portile numai cu botul de atunci( cca.25 alpha, 18 beta si 7 gamma).

    Am si liceenata pentru Adbot si PHT de 7-8 luni, iar la valul de banari din dec. mi-au banat toate conturile de Adbot :; de cele cu kbot nici nu s-au atins. E drept ca in perioada cand au dat drumul la "cadouri" nu am folosit kbotul la cules si am preferat sa astept 2-3 zile sa se updateze, iar apoi la cules...si a adunat in 2 zile ( cate 12 ore de functionare ) 110000 uri, 300000 xeno,11000 ubr si 75000 eco.

    Dat fiind faptul ca am liceente de Kbot si Kerkeva, Adbot si PHT va recomand prima varianta.

    Kbot rules

    RăspundețiȘtergere
  37. ce se inatmpla cu kbot ? de cateva zile nu pot sa l folosesc . se fac modificari la joc de nu merge ?

    RăspundețiȘtergere
  38. se face update la server, pentru siguranta noastra !

    trimit un mail in momentul in care va fi online

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonimul care asteapta sa fie aprobat, poti sa astepti mult si bine, ai doar niste fantezii copilaresti in mintea ta.
    In 1 rand eu nu sunt admin copil tembel, in al 2-lea rand rusii care vand kBot / iBot nu sunt admini copil tembel, sunt foarte bine platiti, nu traiesc in romania.
    In al 3-lea rand zici tu ca udobot e sigur, sursa botului e facuta publica de mai bine de vreo 2 luni, asa ca va sugerez nu mai folositi udobot ca veti ramane fara cont.

    In legatura cu dat drumul kBotului, programatorul (developerul) kBotului are probleme la siteul principal, a suferit niste atacuri DDOS.

    In schimb de asta au fost scanari de la BIGPOINT, si niciodata nu tine pornit kBotul cand se fac scanari pentru siguranta noastra.

    Am avut conturi de test pe UDOBot si bioBOT, au fost banate.

    Pe kBot din 5 conturi toate sunt in picioare, 4 din ele au stat numa cutii in x-1.

    Din toti clientii (peste 150 doar prin mine) cu kBot la ultima banare au fost banati aprox 3, din ce cauza? din cauza ca nu sau abtinut cand a fost picat kBOt si au pus UDOBot.

    Sper ca te-am lamurit anonimule, si data viitoare vino cu ceva mai credibil, logic ca nu pun porcarii la mine pe blog, atata timp cat nu ai dovezi, sa bagi prostii in cap altora.

    Succes

    RăspundețiȘtergere
  40. P.S. daca nu stiti, acum se schimba licenta daca esti banat for free !! deci platesti odata si nu mai ai treaba, decat sa bagi bani in jocul asta..

    RăspundețiȘtergere
  41. Volcano_05


    pana acum, totul este Ok...esti de incredere si cele 2 programe Kbot-ul si Kerkava sunt de ajutor, pt ca mai iesim din monotonia jocului. oricum , jocul, nu este tocmai ieftin, daca doresti o anumita pozitie si o anumita prestanta in DarkOrbit iar ceea ce aveti la vanzare si ne puneti la dispozitie,ma face sa continuu a ma juca...cat mai tine treaba asta. bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  42. tocmai ca bigpint ne aduce la folosirea acestor programe (vezi cat de scump e jocul, iti trebuie ani intregi sa muncesti pe bune, sau vezi cum merge jocul in ulima vreme, cateva din motive)

    RăspundețiȘtergere
  43. hola, me interesa comprar, vivo en mexico y me gustaria saber como, ya que no tengo tarjeta de credito ni tampoco cuenta en pay pal, como?? y es seguro?? cual es mas seguro el kbot o el ibot?

    RăspundețiȘtergere
  44. @alfonso, please send me an email to kbotdarkorbit@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. salut, vreau sa cumpar, am trăi în Mexic şi aş dori să ştiu cum, din moment ce nu am nici o carte de credit nu va plăti cont ca amice? şi este în siguranţă? care este mai mult iBOT sigur sau kbot?

    RăspundețiȘtergere
  46. L.Daniel : Salut , parerea mea e ca tipul acesta face treaba buna.Va zic ca veti primi garantat tot ce platiti(eu sunt un exemplu).Programele functioneaza corect si daca e sa comparam cu jocul in sine,care de sarbatori(mai ales)si pana azi tot are probleme cu functionalitatea; kbotul asta isi face treaba perfect...
    Apoi la cati bani cere acest joc,sa fim seriosi,cu doar 45 lei ce poti sa mai ceri?
    Am prins zi(24ore),in care mi-a strans cu un veng full motoare si update 82mii de uri si aproape o mie gg-uri.Kbot si Ibot sunt cele mai sigure(mai sigure chiar decat DO`insusi care a banat si conturi ce nu au butat niciodata)Dar ibot sa vedeti ce preturi mari are,chiar iti vine sa fugi...
    Deci,lui Kbot ii dau NOTA 10 cu plus !
    ...si sa o tina tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  47. Invulnerabilul : Tocmai am cumparat 2 licente, merge super kbot-ul, am facut 4000 uri in 1 ora si 10 min[europa globala].Multumesc pentru promtitudine, am trimis mailul vineri seara si acu [duminica]dimineata am descoperit ca imi erau deja activate conturile.Desi e weekend, treaba s-a miscat repede.Multumesc http://www.bestbots.ro .Luati cu incredere ca merita.Imi pare rau ca nu l-am cumparat mai repede.Am primit si un mail cu indicatii secrete,face toti banii botu asta.

    RăspundețiȘtergere
  48. botul asta e super aduna din greu mersii ceau

    RăspundețiȘtergere
  49. Salut , parerea mea e ca tipul acesta face treaba buna.Va zic ca veti primi garantat tot ce platiti.Programele functioneaza corect.Eu am cumparat [ skylab.rar ] face treaba perfect. Baiatu e de incredere si are foarte multa rabdare, merita toti bani.si sa vb cinstit dark orbit nu mai e ca inainte totul e pt. bani, nu merita sa mai bagati bani in joc.Parerea mea e ca atat timp cat nu le bag lor bani si pot juca la fel ca cei ce bag bani sunt multumit.mai e o treaba ,faceti si voi o socoteala cam cat uri cumperi cu 20 euro la mega si daca ai un prieten care foloseste kbot intrabal cam cat uri face kbotul in citeva ore mai mult portalele pe care le urasc le ai fara sa te preocupi prea mult.Pleci la munca si cand te intorci ai gama sau alfa sau beta....cum e???? nu mai bagati bani in joc zau ca nu marita.

    salutare

    RăspundețiȘtergere
  50. E bine sa cumparati la inceput de saptamana ..uneori daca-l cumperi de vinerea ..s-ar putea sa-ti activeze licenta doar luni s-au marti .Eu am avut suspiciuni (din fire pik suspicios)cumarand-ul vinerea ....DAR imi cer scuze public reseller-ului pentru cate i-am scris pe mess.Sunt multumit la maxim de serviciul pe care l-am cumparat .Sunt convins ca-si merita banii.Functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  51. Salut,
    Sincer, isi merita toti bani, respect reseller-ului pentru ceea ce face. Dar in ultima perioada nu mai fucntioneaza ca inainte.
    Ca sa te loghezi astepti mult timp si daca ai noroc te loghezi, daca nu mai astepti. Mai mereu kbot center este offline . Probabil ca o sa-l repare.
    Este pacat sa nu functioneze ca lumea .

    RăspundețiȘtergere
  52. Super tare si super de incredere tipul, ma uitam dupa un bot pe net pentru dark si am dat de situ-l lui si am zis sa incerc si sincer nu-mi pare rau, imi ramane doar sami fac compu ca are lag mare in porti...bafta si luatil cu incredere

    RăspundețiȘtergere
  53. salut, nu e de la calculatorul tau, LAGUL este la toata lumea, in ultima vreme merge foarte rau in porti din cauza bigpointului si nu ai ce sa faci !!!

    citeste si forumul darkorbit sa vezi cati se plang, si mie imi este de ajuns pentru ca cunosc botul de mai bine de 8 luni :)

    RăspundețiȘtergere
  54. merge foarte bine si licenta se activeaza in cateva minute , dar respectati intructiunile

    RăspundețiȘtergere
  55. pana in prezent merge bn :D nu ma pot plange :P

    RăspundețiȘtergere
  56. salutari tuturor celor care citesc aceste randuri...am incercat inainte ( logic dupa parerea mea daca tot ai posibilitatea ) trial-ul de 24h am fost super multumit...tocmai mi-a fost activata licenta azi cumparata de la voi daca totul e la fel atunci e super...abia astept sal duc in porti sa vad cei poate pielea daca e la fel de ok ca in video...
    oricum RECOMAND 100 % ... de incredere si o persoana de contact de nota 11 ( nu de alta dar a reusit sa faca un agarici ca mine sa inteleaga ce era de inteles si la ora 00:30 ) SUPER THUMBS UP & KEEP UP THE GOOD WORK !

    RăspundețiȘtergere
  57. salutari , kbotul este foarte bun DAR dureaza mult pana sa iti activezi licenta...Am trimis de luni 11 Aprilie si nici pana azi dupa atatea insistente nu am reusit sa imi activez licenta( ca nu am primit acei euro pe center).Sper sa se rezolve pana maine.Stiu ca nu este vina resselului roman , dar ar putea si el sa mai insiste asupra partenerului lui "rus".

    RăspundețiȘtergere
  58. Doar atata spun RECOMAND CU INCREDERE decat sa bagi la MHH 20 euro lor in buzunar mai bine cumperi kBot merge super si la cutiute si in porti. ^^ALEX

    RăspundețiȘtergere
  59. pt Anonim 13 aprilie 2011, 07:43, stii si tu foarte bine ca nu dureaza deloc mult, cunoscatorii stiu foarte bine, ca nu iti apare USERIDul in control center, deja acolo este o problema, si doar rusul se poate ocupa de ea.. si depinde de rus, nu mai depdinde de mine..

    maxim da maxim 12 ore pt activare daca nu sunt probleme, altii le au in mai putin de o ora

    RăspundețiȘtergere
  60. Vreau sa intreb playerii care au tinnut kbotul toata noaptea deschis mai multe zile si nu au patit nimic , sunt de acord cu ce sfat mi s-a dat , dar as vrea sa ma risc putin macar noaptea sa il tin continuu.

    RăspundețiȘtergere
  61. RECOMAND tuturor astronautilor folosirea programelor kbot si kerkava , l-am cumparat acum pe amandoua si sunt foarte multumit de promtitudine si corectitudinea informatiilor de pe site. Aveti incredere ca e totul asa cum scrie pe site mare atentie la setari.In rest spor la boting.

    RăspundețiȘtergere
  62. ce sa mai zic e tare e misto si imi place de baieti astia ca face updat la orice updat intra in dark orbit. tinetio tot asa baieti spor la munca

    RăspundețiȘtergere
  63. Yes ! Wazzaap! Am 2 licente Kbot GG !
    Eu fac multe teste.
    Si intr-o zi pe cand rulam cu Kbot
    Pe un cont mik aveam M-bot (hack de mana a doua) !!!
    PE M-bot a venit codul! Iar Kbot a ramas nedetectabil...
    Extraterestrilor! Va recomand sa mancati cu Kbot... dak inca ai "morcovelul" baga la mega :))
    dak esti macho ai o sansa http://www.bestbots.ro

    RăspundețiȘtergere
  64. 10 minute si am licenta activa!super tare!am vazut kbot-ul la lucru la un prieten,cutii,porti,npc-uri merge de mama focului!il recomand la toti playerii care s-au saturat sa bage bani la DO si sa piarda vieti si porti din cauza LAGURILOR.salutare prietene si tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  65. Da si eu recomand cu toata increderea merita iar tipul este super ok .

    RăspundețiȘtergere
  66. E super si programul si tipul e promt si rapid la raspunsuri, eu am cumparat acum de rusalii duminica dar in maxim 5 minute am avut licenta activata,i-l recomand la toti.

    RăspundețiȘtergere
  67. as vrea sa fiu sigur de un sigur lucru ...
    ca nu o sa fim banati dak folosim acest bot...
    mai ales daca alegem obtiunea kerkava am putea fii filmati in video , iar apoi dati la admini ..
    de unde avem noi siguranta ca nu o sa fim banati chiar daca mie mi-ar trebui doar pentru cutiute ?
    as putea fii prins?

    RăspundețiȘtergere
  68. si mai am o nedumerire...
    la un prieten de-al meu care a folosit ibot in gama , a murit de 2 ori la klini ,era cont full elite cu groase...

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu ii detectabil, si tu ce vezi la unu care are kerkava pe el? are nava mai stralucitoare sau cum?

    Plus ca nu poate sa iti faca nimeni nimic pe niste filmari video.

    Si pt prietenul tau, spunei ca NICI un bot sau ALT PROGRAM nu va rezolva lagul de la BP.

    RăspundețiȘtergere
  70. ok.
    multumesc mult pentru explicatii.
    o sa vb maine pe mess daca esti:)

    RăspundețiȘtergere
  71. ultimu com nu trb sa-l postezi :D

    RăspundețiȘtergere
  72. toate info le gasesti pe site... crede-ma.. ma gasesti pe mail mai mult

    RăspundețiȘtergere
  73. foarte bun programul si sper sa reusiti sa-l mentineti cat mai mult timp...

    RăspundețiȘtergere
  74. multumit de serviciu sunt !

    RăspundețiȘtergere
  75. Prima data am cumparat o licenta pt un server acum 2 luni (am avut ghinionul sa nu-mi apara useridul in CC dar s-a rezolvat totul in timp rezonabil).L-am folosit respectand indicatiile si, deocamdata, n-am avut nici cea mai mica problema.Ieri m-am hotarat sa iau o alta licenta pt un alt server, am facut plata tarziu(cam pe la 16:30) la banca si ma asteptam abia peste vre-o 2 zile sa fie gata treaba dar, spre suprinderea mea, cand am intrat(04:45) deja banii erau in CC si am putut activa licenta.Nota 10 pt promtitudine si daca-l folositi cum ati fost sfatuiti (sa nu va lacomiti) n-o sa aveti probleme.

    RăspundețiȘtergere
  76. Da e adevarat e de incredere...si iti explica totul ca la carte.. deci puteti cumpara cu incredere ++++

    RăspundețiȘtergere
  77. deci ...care-i faza cu alert ?:))
    mie tot asa imi da cand incerc sa deschid kbotu ...
    inseamna ca nu e sigur sa-l folosesc sau ?...

    RăspundețiȘtergere
  78. Firewall pentru ca incearca sa se conecteze la internet, unblock si ai rezolvat problema

    RăspundețiȘtergere
  79. SUNT MULTUMIT DE CEEA CE NE-AI PUS LA DISPOZITIE, MERITA BANII

    RăspundețiȘtergere
  80. De incredere , merge foarte bine. Sper sa tina mult .:D

    RăspundețiȘtergere
  81. de incredere, bun programu..recomand la toti care nu vrea sa-si piarda banii cumparand uridium ..

    RăspundețiȘtergere
  82. Ii foarte fain si bun , de cand l-am luat am crescut foarte mult in DO , Dar am o problema de 2 zile imi da la customer id offline , si nu mai pot intra pe cont :(( .

    RăspundețiȘtergere
  83. mc mult nu ma asteptam azi noapte sa'mi trimiti licenta super de incredere,vad ca mere bine,dar nu stiu cu ce sa deschid 'sfaturi si trucuri'ca la mine i'mi apar niste heroglife =)),in rest totul e ok sa speram ca nu voi face vro prostie :D

    RăspundețiȘtergere
  84. de incredere si merge bine recomand la toti

    RăspundețiȘtergere
  85. iti multumesc.
    luati cu incredere. am fost unul dintre cei mai mari anti-bot,dar...fiecare om are gradul lui de coruptie :)))

    RăspundețiȘtergere
  86. luati-l cu incredere,e foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  87. Da dom-le cat p-aci sa zic hop,ca m-am ales cu o teapa,ce-i drept l-am facut sa rada pe tata nostru cu kbotu,mi-a creditat si mie contu pt licenta si in sfarsit sunt cu acte in regula.E OK,VA RECOMAND!!!TATICULE SA TRAIESTI,MULTAM !!!

    RăspundețiȘtergere
  88. omul e de incredere si totul merge exact cum este descris pe site...datprita acestui program am scutit o gramada de bani de bagat la mega:))

    RăspundețiȘtergere
  89. Bravoo!! FoARTE bun botu!! Imi place la nebunie :) :) Succes tutulor
    By Alex :-)

    RăspundețiȘtergere
  90. SUPER, kbot e ca masina de spalat automata,una e sa speli de mana alta sa dai drumul la program:))

    RăspundețiȘtergere
  91. Foarte bun serviciul , in 3 ore de la depozit am si activat licenta . Keep up the good work :)

    RăspundețiȘtergere
  92. baiat de incredere si iti ofera si suport pt instalare. luati cu incredere (Andrei)

    RăspundețiȘtergere
  93. Salut! Am si eu o intrebare. Am folosit acum un an pentru vreo 3 ore in 2 zile un program udobot parca, nu mai stiu. N-am fost detectat.. De atunci nu l-am mai folosit nicio data. Iar acum intrebarea: Daca voi folosi kbot cu licenta(cumparat de la tine) am sanse sa fiu prins sau nu?
    Din cate spun cei de mai sus si din cate mi-au spus multi dintre cunoscutii mei programul este super tare si se merita cumparata licenta. Dar as vrea sa stiu daca faptul ca am folosit udobot acum un an ma va afecta intr-un fel. N-as vrea sa-mi fie inchis contul...

    RăspundețiȘtergere
  94. ultimul anonim, nu este nici o problema, kBot este cel mai sigur bot !

    RăspundețiȘtergere
  95. programul e super il folosesc de 6 luni si nu regret

    RăspundețiȘtergere
  96. tare ..sper ca acum sa distrug tot

    RăspundețiȘtergere
  97. o sa il cumpar, una kbot GG alta fara GG
    din cate vad toti sunt multumiti, pacat ca nu stiam pana acuma de PSC

    RăspundețiȘtergere
  98. folositi kbot cu incredere s nu exagerati cu el in sensul sal tineti peste 5-6 ore la cutii sau npc s nu veti avea proleme..eu am folosit biobot p un cont mai mik cate 3-4 ore p zi si dp 1 luna mau banat iar kbotu merge max 6 ore zilnik cand nu e ofline de vreo 2 luni s nam nicio problema..tine-tio tot asa s PACE.

    RăspundețiȘtergere
  99. deocamdata ii bun.Sper sa nu o musc:)Oricum..bani cei de la BigHole..de la mine nu mai vad:)

    Butare placuta:0

    RăspundețiȘtergere
  100. din MURES SUNT-de 2 luni aproape folosesc kbot si functooneaza foarte bine si anca nam fost prins si o samai iau si kerkava merita BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  101. Foarte tare tocmai l-am acizitionat si am citit sfaturile primite ceea ce recomand tuturor celor care au cumparat licenta. Acordati toata increderea reseller-ului pentru ca merita si merita si botul

    RăspundețiȘtergere
  102. merge foarte bine.ms mult admin si ms mult ivan.iar astia de la bigpoint gata cu banii frate

    RăspundețiȘtergere
  103. Best Bot, Like
    gata cu grija e cel mai tare program pt DO de acum gata cu bani cheltuiti aiurea pe munitie si porti acu e boierie :))
    "YOU"LL NEVER PLAY ALONE.
    BOT WILL HELP YOU!"

    RăspundețiȘtergere
  104. Foarte bine merge ,multam fain

    RăspundețiȘtergere
  105. Adevarat Kbot isi face treaba perfect mai ales daca este folosit cum spun cei de la bestbots.ro nu ai treaba cu ban cu nimik. Este adevarat si ca DO a banat conturi care nu au butat niciodata doar din exces de uridium si munitie au spus ca am folosit programe externe interzise ...sau nu mai stiu exact exprimarea si mi-au banat un cont...dupa ce am facut dovada achizitionari uri-diumului cu extrasul de cant mi-au dat contul inapoi cu toate injumatatite exp..onoare.... etc.
    Acum ca folosesc Kbot exact cum este indicat .... nici nu mai platesc atat si am si mai multe beneficii. Ms Bestbots.ro

    RăspundețiȘtergere
  106. Am achizitionat si eu o licenta ! Si totul este ok persoana este de incredere... Nu a durat mai mult de 30 minute pana la activarea licentei!!!!


    Recomand !!!!

    RăspundețiȘtergere
  107. Totul merge super bine!Vanzatorul super serios!

    RăspundețiȘtergere
  108. e ok, folosesc programul de aproape 2 luni.... no problem. respect instructiunile cu toate tentatiile... si merge. tocmai am luat a 2 a licenta...

    RăspundețiȘtergere
  109. Sunt multumit de bot si merita toti banii.Site-ul e de incredere iar activarea licentei se face rapid(la mn a durat 2 ore de la achitare).Recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  110. programul este super ok !vanzator de incredere,recomand!

    RăspundețiȘtergere