luni, 4 octombrie 2010

CUM CUMPAR ???

Ce contine pachetul de 15 euro ? = 65 lei:
- licenta infinita / UID (USERID)
- odata cumparat nu mai trebuie sa cumperi niciodata, vei face update gratuit de pe siteul asta sau cel oficial
- primesti sfaturi si trucuri cum sa folosesti botul
- primesti sfaturi pentru cea mai buna configuratie in poti
- primesti sfaturi pentru cea mai buna configuratie la colectare cutii bonus box
- nu trebuie sa ai conturi pentru plati internationale, scapi si de comisionul perceput de acestea
- video cum se porneste / configureaza botul
- asistenta gratuita prin www.teamviewer.com daca nu va descurcati cu instalarea / folosirea lui
- limba romana a programului

Metode de cumparare:
- prin PAYPAL
- prin WESTERN UNION
- prin TRANSFER BANCAR
(nu ai nevoie decat de buletin)

CONTACT:
- prin mail kbotdarkorbit@yahoo.com
- prin telefon 0758 902 807

ATENTIE! Nu trebuie sa detii un cont bancar, nu trebuie sa ai card, poti sa faci plata in contul meu bancar doar cu buletinul, mergi la banca Transilvania si cu buletinul poti plati in contul meu.
Plata se poate face si prin banca, se poate face in lei. Nu trebuie sa ai cont bancar sa poti sa faci o plata bancara, trebuie doar sa ai buletin !
De asemenea se mai poate plati cu posta romana, dar costuriile postale le suportati dvs, sau orice altfel de plata si dureaza mai mult activarea licentei (pana la 3-4 zile lucratoare, cu banca 2 ore maxim)

Ce trebuie sa trimiti pe mailul meu?
Foarte simplu, trimiti un mail (ma gasesti mai mult pe mail decat pe messenger si o sa ai raspuns 100% pe mail) pe adresa kbotdarkorbit@yahoo.com ca si urmatorul exemplu pentru a simplifica treaba, fara prea multe intrebari:

"Salut,

Sunt Numele Tau si doresc o licenta pentru USERidul de pe darkorbit (il gasesti in partea de sus in tabela de statistica unde e experienta onoarea etc pe pagina de home), sau pentru 2 licente cu useriduriile urmatoare."

Rog frumos sa cititi pe site tot ce am scris, nu va mai raspund de 10 ori la aceleasi intrebari la care le aveti raspunsul pe acest site. Dupa ce trimiti acel mail vei primi un mail de la mine cu contul bancar unde te vei duce la banca Transilvania si faci plata doar cu buletinul, fara alte necesitati. Dupa ce ati facut plata in decurs de 2 ore maxium pot verifica integritatea platii si verifica numele cu care s-a platit in contul meu, deasemenea verifcand si cel de pe mail. Daca plata este efectuata corect vei avea licenta in 2 ore, poate dura maxim 24 de ore pana la activarea licentei in alte cazuri.

Ce trebuie sa faci tu pe urma?
Pai e simplu, licenta va fi activata online, nu trebuie sa primesti nimic, trebuie doar sa descarci programul de pe acest site si sa te loghezi pe acesta, in momentul in care te-ai logat vei vedea jos la Licenta, unlimited (adica nelimitat).
Spor la boting !

Cand faceti plata va rog specificati numele dvs pe care s-a efectuat plata si userid`ul din joc pentru care va fi deschisa o licenta infinita, pe mail.
Acum se poate cumpara din orice tara !

Rog seriozitate

Toata tranzactia se decurge la un maxim de 24 ore, se poate insista pe telefon sau pe mail, daca transferul se face la BANCA TRANSILVANIA inainte de ora 15:00, poate sa dureze doar o ora.

Pentru alte nelamuriri scrieti pe mail.